1. woonaccessoires
  2. Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht

Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht.

Specificaties Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht

Dikte

5 mm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Grijs

Gewicht

800 g

Wasvoorschrift

40°C

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht

De Geasy Fleece Deken met Mouwen is niet zomaar een gewone fleece plaid. Het is een innovatief en functioneel product dat je warmte en comfort biedt op een unieke manier. Gemaakt van hoogwaardig 100% Microvezel Polyester, voelt deze deken heerlijk zacht en luxueus aan op je huid. Wat deze deken echt bijzonder maakt, zijn de handige mouwen. Je kunt je armen er gemakkelijk doorheen steken, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt zonder dat je de deken hoeft weg te slaan. Of je nu een boek wilt lezen, tv wilt kijken of gewoon wilt ontspannen, je kunt dit allemaal doen terwijl je heerlijk warm blijft onder de deken. Met een afmeting van 160 x 230 cm is deze fleece plaid lang genoeg om je hele lichaam te bedekken, inclusief je voeten. Geen koude voeten meer tijdens die gezellige filmavonden of luie zondagmiddagen. Bovendien is de deken voorzien van een handige buidelzak, waarin je je telefoon, afstandsbediening of snacks kunt bewaren, zodat je alles binnen handbereik hebt. Of je nu jezelf wilt verwennen met wat extra comfort of op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een geliefde, de Geasy Fleece Deken met Mouwen is de ideale keuze. Warmte, comfort en gemak komen samen in dit prachtige product. Bestel vandaag nog en geniet van ultieme ontspanning onder deze heerlijke fleece plaid!

Veelgestelde vragen over de Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht

De Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht heeft de volgende afmetingen:
Lengte 220 cm en langer
Breedte 150 tot 200 cm.

De Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht is van 100% polyester gemaakt.

De Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht weegt 800 g.

De Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht heeft het volgende wasvoorschrift: 40°C.

De Geasy Fleece Deken met MOUWEN Handige buidelzak Snuggie 160 X 230 Licht is 5 mm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids