1. woonaccessoires
  2. Hoodie Plaid met mouwen

Hoodie Plaid met mouwen

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Hoodie Plaid met mouwen.

Specificaties Hoodie Plaid met mouwen

Dikte

1 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

1.45 kg

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Hoodie Plaid met mouwen

De Hoodie Plaid met mouwen is de perfecte combinatie van comfort en stijl. Deze superzachte deken is ontworpen in de vorm van een oversized sweatshirt, waardoor u zich heerlijk kunt nestelen en ontspannen. De warme fleece en pluche stof zorgen ervoor dat u snel lekker warm wordt, zelfs op de koudste winteravonden. Met de Hoodie Plaid met mouwen kunt u genieten van gezelligheid zonder concessies te doen aan uw stijl. De trendy plaid is verkrijgbaar in verschillende kleuren die perfect passen bij uw interieur. Of u nu op de bank wilt relaxen met een boek of een film wilt kijken, deze hoodie plaid is uw ideale metgezel. Daarnaast heeft de Hoodie Plaid met mouwen nog een extra voordeel. Door het gebruik van deze warme deken kunt u de verwarming een paar graadjes omlaag zetten, waardoor u niet alleen kunt genieten van de knusse warmte, maar ook nog eens energie kunt besparen. Breng uw winteravonden door in ultiem comfort en stijl met de Hoodie Plaid met mouwen.

Veelgestelde vragen over de Hoodie Plaid met mouwen

De Hoodie Plaid met mouwen heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De Hoodie Plaid met mouwen is van 100% polyester gemaakt.

De Hoodie Plaid met mouwen weegt 1.45 kg.

De Hoodie Plaid met mouwen is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Hoodie Plaid met mouwen heeft het volgende wasvoorschrift: Afnemen met een natte doek.

De Hoodie Plaid met mouwen is 1 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids