1. woonaccessoires
  2. Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw.

Specificaties Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

Dikte

10 cm

Materiaal

Fleece | Polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

1.55 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

200 cm en breder breedte en 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

De Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid is het perfecte cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Dit heerlijk zachte fleece deken houdt iedereen lekker warm tijdens de koude dagen en heeft een fijne touch. Met een afmeting van maar liefst 228 x 228 cm, valt het deken ruim over een bed van 220x240, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elke slaapkamer. Het speciale ontwerp van dit deken geeft een mooie, zachte uitstraling aan jouw huis. Of je nu wilt opwarmen op de bank of wilt uitrusten na een drukke dag, dit deken is groot genoeg om comfortabel in weg te kruipen. Daarnaast is het deken gemakkelijk te onderhouden, want het is wasbaar op 30 graden en heeft een non pilling eigenschap. Hierdoor blijft het deken er altijd als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik. Met zijn luxueuze uitstraling en hoogwaardige kwaliteit is de Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid het ideale cadeau voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl. Bestel vandaag nog en geniet van de warmte en gezelligheid die dit deken te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

De Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw heeft de volgende afmetingen:
Lengte 220 cm en langer
Breedte 200 cm en breder.

De Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw is van Fleece | Polyester gemaakt.

De Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw weegt 1.55 kg.

De Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Malinsi Fleece Deken Licht Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw is 10 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids