1. woonaccessoires
  2. Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260

Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260.

Specificaties Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260

Dikte

Materiaal

Katoen

Kleur

Geel

Gewicht

2126 g

Wasvoorschrift

Afmeting

breedte en lengte

Omschrijving van de Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260

De Hecketlane wafel plaid in een prachtige gouden gele kleur is een absolute eyecatcher voor jouw interieur. Met zijn intense kleur voegt deze deken een vleugje luxe en warmte toe aan elke ruimte. De wafelstructuur geeft de plaid een unieke textuur en zorgt voor een speels samenspel met het licht, waardoor het een echte blikvanger wordt. Met zijn royale afmeting van 240/260 cm is deze plaid niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Gebruik hem als bedsprei om je bed op te fleuren en extra warmte te bieden tijdens de koudere nachten. Of kruip er gezellig onder op de bank tijdens een avondje ontspannen, terwijl je geniet van het zachte en comfortabele materiaal van de plaid. Met de Hecketlane wafel plaid in gouden geel voeg je niet alleen stijl toe aan je interieur, maar ook een vleugje warmte en comfort. Creëer een gezellige sfeer en maak van jouw huis een plek waar je graag thuiskomt. Het is niet alleen een accessoire, maar een statement dat jouw persoonlijkheid en gevoel voor stijl weerspiegelt.

Veelgestelde vragen over de Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260

De Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260 heeft de volgende afmetingen:
Lengte
Breedte .

De Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260 is van Katoen gemaakt.

De Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260 weegt 2126 g.

De Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260 is leverbaar in Geel. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260 heeft het volgende wasvoorschrift: .

De Hecketlane wafel plaid golden yellow 240/260 is dik. 

Ontdek hier nog meer plaids