1. woonaccessoires
  2. Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit

Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit.

Specificaties Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit

Dikte

Materiaal

Polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

0.46 kg

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit

Dit XL picknickkleed is perfect voor jouw buitenactiviteiten! Met een afmeting van 180 x 145 cm biedt het kleed voldoende ruimte voor het hele gezin. Het beste van alles is dat de onderkant waterdicht is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vochtig gras of zand. Je kunt nu comfortabel picknicken, spelen of ontspannen, waar je ook bent. Dankzij de handige opvouwbare functie van het kleed kun je het gemakkelijk meenemen naar het park, zwembad, camping of gewoon in de tuin. Het kleed is voorzien van een klittenbandsluiting en een handvat, zodat je het moeiteloos kunt dragen. Het is ook een geweldig speelkleed voor de kinderen, waar ze veilig kunnen spelen en genieten van de buitenlucht. Dit kleed is ook ideaal voor een dagje strand, omdat het geen zand opneemt. Je kunt erop liggen en zonnen zonder je druk te maken over zandkorrels die overal blijven plakken. Dit XL picknickkleed is niet alleen praktisch, maar het heeft ook een trendy geruit ontwerp dat je stijlvolle outdoor-look compleet maakt. Kies voor comfort en gemak met dit veelzijdige en duurzame picknickkleed!

Veelgestelde vragen over de Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit

De Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit is van Polyester gemaakt.

De Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit weegt 0.46 kg.

De Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit heeft het volgende wasvoorschrift: Afnemen met een natte doek.

De Picknickkleed XL Waterdicht Opvouwbaar Strandlaken Strandkleed Outdoor kleed Speelkleed 180 x 145 cm geruit is dik. 

Ontdek hier nog meer plaids