1. woonaccessoires
  2. Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen

Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen.

Specificaties Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen

Dikte

1.5 cm

Materiaal

Fleece | Polyester

Kleur

Paars

Gewicht

1.4 kg

Wasvoorschrift

40°C | Handwas

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen

Als je op zoek bent naar het perfecte hoodie deken, dan is de Litalente hoodie deken precies wat je nodig hebt. Dit deken is niet alleen heerlijk comfortabel, maar ook veelzijdig genoeg om overal te dragen. Het is het meest geliefde kledingstuk in je kast en geschikt voor allerlei situaties. Of je nu op de bank wilt luieren, tv wilt kijken, een wandeling maakt, gaat kamperen, knuffelt met je geliefden, videogames speelt, thuis werkt, de mogelijkheden zijn eindeloos. De Litalente hoodie dekens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De buitenkant is gemaakt van zacht flanel, wat heerlijk aanvoelt op je huid. De binnenkant is gevoerd met een donzige sherpa voering, zodat je je altijd comfortabel en warm voelt. Met een gewicht van 1100 gram is dit deken gegarandeerd om je op te warmen. Het is de ideale metgezel voor gezellige avonden thuis, buitenavonturen en alles daartussenin. Met de Litalente hoodie deken hoef je nooit meer te kiezen tussen comfort en stijl. Het oversized ontwerp zorgt ervoor dat je je helemaal kunt nestelen in het deken, terwijl de stijlvolle kleuren en patronen ervoor zorgen dat je er altijd trendy uitziet. Dit deken is geschikt voor zowel dames als heren en is verkrijgbaar in verschillende maten. Dus waar wacht je nog op? Duik in het comfort van de Litalente hoodie deken en geniet van de warmte en gezelligheid die het bied.

Veelgestelde vragen over de Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen

De Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen is van Fleece | Polyester gemaakt.

De Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen weegt 1.4 kg.

De Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen is leverbaar in Paars. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen heeft het volgende wasvoorschrift: 40°C | Handwas.

De Hoodie Deken Snuggie Cuddle - Fleece Deken Met Mouwen extra groot Suggie Snuggle Hoodie Oversized Blanket Dames Mannen is 1.5 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids