1. woonaccessoires
  2. JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi

JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi.

Specificaties JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi

Dikte

2.50 cm

Materiaal

Polyester | Fleece

Kleur

Corgi

Gewicht

1.45 kg

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Afmeting

150 tot 200 cm, 200 cm en breder breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi

Ben jij een koukleum of ken jij iemand die het altijd koud heeft? Een kopje thee houdt je maar even warm, maar deze draagbare deken van JAXY houdt je ten alle tijden warm en comfortabel. De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi is een must-have voor iedereen die graag knus en behaaglijk wil blijven, zelfs tijdens de koudste dagen en nachten. Deze deken is niet zomaar een gewone deken. Met zijn speciale mouwen kun je je handen vrij bewegen terwijl je nog steeds helemaal omringd bent door de warmte van de deken. Of je nu thuis op de bank ligt, tv kijkt, videogames speelt, op je laptop werkt, gaat kamperen of een sportevenement bijwoont, deze deken zal je altijd omhullen en beschermen tegen de kou. Het is gemaakt van hoogwaardig fleece materiaal met een zachte sherpa voering aan de binnenkant en een gladde microfleece aan de buitenkant. Dit zorgt voor een ongelooflijk zacht en comfortabel gevoel. Met een gewicht van 1450 gram is deze deken ook nog eens lekker dik en warm. De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi is het perfecte cadeau voor jezelf of voor anderen die wel wat extra warmte kunnen gebruiken tijdens de koude wintermaanden.

Veelgestelde vragen over de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm, 200 cm en breder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi is van Polyester | Fleece gemaakt.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi weegt 1.45 kg.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi is leverbaar in Corgi. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi heeft het volgende wasvoorschrift: Afnemen met een natte doek.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Corgi is 2.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids