1. woonaccessoires
  2. JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer

JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer.

Specificaties JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer

Dikte

2.50 cm

Materiaal

Polyester | Fleece

Kleur

Beer

Gewicht

1.45 kg

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Afmeting

150 tot 200 cm, 200 cm en breder breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer

Heb jij altijd last van kou of ken je iemand die altijd bevriest? Een warm kopje thee biedt slechts tijdelijke troost, maar met de draagbare deken van JAXY blijf je te allen tijde warm en comfortabel. Deze hoodie deken is ontworpen om gedragen te worden terwijl je thuis op de bank ontspant, televisie kijkt, videogames speelt, op je laptop werkt, gaat kamperen, een sportevenement bijwoont en nog veel meer. Het maakt niet uit wat je doet, je zult altijd behaaglijk warm blijven dankzij de zachte sherpa voering aan de binnenkant en de gladde microfleece aan de buitenkant. Dit is werkelijk het perfecte cadeau voor jezelf of voor anderen. De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer is niet zomaar een gewone deken. Het is een ervaring van ultiem comfort en warmte. De deken heeft een knusse capuchon die je hoofd en nek omhult, waardoor je volledig kunt ontspannen en genieten van de warmte. Met een gewicht van 1450 gram voelt deze deken als een zachte en warme omhelzing. Of je nu thuis bent, op een avontuurlijke reis bent of gewoon lekker wilt relaxen, deze deken is altijd je trouwe metgezel. Bovendien is de deken verkrijgbaar in een schattig berenontwerp, waardoor hij niet alleen functioneel is, maar ook nog eens een leuke toevoeging aan je outfit. Dus houd de kou op afstand en gen.

Veelgestelde vragen over de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm, 200 cm en breder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer is van Polyester | Fleece gemaakt.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer weegt 1.45 kg.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer is leverbaar in Beer. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer heeft het volgende wasvoorschrift: Afnemen met een natte doek.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Beer is 2.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids