1. woonaccessoires
  2. Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken

Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken.

Specificaties Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken

Dikte

3.5 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Grijs

Gewicht

1650 g

Wasvoorschrift

40°C

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 200 tot 220 cm, 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken

Kruip op de bank en laat je betoveren door de onweerstaanbare zachtheid en warmte van de Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica. Deze prachtige plaid is gemaakt van hoogwaardig polyester en heeft een hoogpolige structuur die heerlijk zacht aanvoelt op je huid. Met een royaal formaat van 180x220cm biedt deze plaid voldoende ruimte om jezelf volledig in te wikkelen en te genieten van ultiem comfort. De kunstbont plaid Antartica is niet alleen een streling voor je huid, maar ook een lust voor het oog. Het heeft een luxueuze uitstraling en een prachtig design dat moeiteloos past bij elk interieur. Of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt, deze plaid voegt direct een vleugje stijl en klasse toe aan je woonruimte. Deze hoogkwalitatieve plaid is gemaakt van een materiaalmix van 100% polyester, waardoor het duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Het is bestand tegen slijtage en vervaging, waardoor het zijn prachtige uitstraling behoudt, zelfs na vele wasbeurten. Dus, ga ahead en laat jezelf verwennen met de zachtheid en warmte van deze Antartica plaid - de perfecte metgezel voor gezellige avonden thuis.

Veelgestelde vragen over de Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken heeft de volgende afmetingen:
Lengte 200 tot 220 cm, 220 cm en langer
Breedte 150 tot 200 cm.

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken is van Polyester gemaakt.

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken weegt 1650 g.

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken heeft het volgende wasvoorschrift: 40°C.

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont Antartica 180x220cm polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken is 3.5 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids