1. woonaccessoires
  2. RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje

RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje.

Specificaties RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje

Dikte

Materiaal

Fleece

Kleur

Roze

Gewicht

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje

Productnaam: RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje. Productomschrijving: Deze betoverende Roze Fleece Eenhoorn Deken is perfect voor alle kleine dromers en eenhoornliefhebbers daarbuiten! Gemaakt van zacht en knuffelbaar fleece, zal dit dekentje je kinderen comfort en warmte bieden tijdens hun dutjes, nachtrust of gezellige tv-momenten. Wat dit dekentje echt speciaal maakt, is het Glow in the Dark-effect. Zodra het licht uitgaat, zullen de schattige eenhoorns en regenboogdetails oplichten en een magische sfeer creëren in de kamer van je kind. Dit maakt het dekentje niet alleen een praktisch item, maar ook een leuk speelgoed en een geweldige manier om de verbeelding van je kind te stimuleren. Deze veelzijdige deken kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het kan dienen als een knuffeldekentje om je kinderen warm en gezellig te houden tijdens het reizen, of als een decoratief plaid dat een vleugje kleur en vreugde toevoegt aan hun slaapkamer. Bovendien kan het ook worden gebruikt als een tv-dekentje om je kind te omhullen met comfort terwijl ze genieten van hun favoriete tekenfilms of films. Voeg een vleugje magie en stijl toe aan het leven van je kind met deze prachtige Roze Fleece Eenhoorn Deken. Het zal niet alleen hun drom.

Veelgestelde vragen over de RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje

De RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje is van Fleece gemaakt.

De RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje weegt .

De RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje is leverbaar in Roze. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De RAINBOW DREAMS Roze Fleece Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje is dik. 

Ontdek hier nog meer plaids