1. woonaccessoires
  2. Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker

Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker.

Specificaties Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker

Dikte

26 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Bruin

Gewicht

1640 g

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

200 cm en breder breedte en 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker

De Blumtal Fleece Deken is niet zomaar een deken, het is een ervaring van ultiem comfort en warmte. Gemaakt van super zachte luxe fleece, omhult deze deken je met een gevoel van zachtheid en knusheid. Perfect voor die gezellige avonden thuis, waar je ondergedompeld wordt in je favoriete film of boek. Met een afmeting van 220x240 cm biedt deze deken voldoende ruimte om jezelf helemaal in te wikkelen en lekker weg te kruipen. Of je nu op de bank ligt, in bed ligt of buiten geniet van de frisse lucht, deze deken is jouw ultieme metgezel. Daarnaast is de Blumtal Fleece Deken ook zeer veelzijdig. Neem hem gemakkelijk mee naar buiten voor een gezellige picknick in het park, een spannend sportevenement of een betoverend openluchtconcert. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met zijn diepe en donkere kleur voegt deze deken ook een vleugje elegantie toe aan je interieur. Hij past perfect bij elke stijl en geeft je huis een warme en uitnodigende sfeer. Kortom, de Blumtal Fleece Deken is de perfecte metgezel voor al je knusse momenten thuis en buitenshuis. Laat jezelf omhullen door de zachtheid en warmte van deze deken en creëer een oase van comfort en ontspanning waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker heeft de volgende afmetingen:
Lengte 220 cm en langer
Breedte 200 cm en breder.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker is van Polyester gemaakt.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker weegt 1640 g.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker is leverbaar in Bruin. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 220x240 cm Donker is 26 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids