1. woonaccessoires
  2. QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen -

QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen -

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen -.

Specificaties QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen -

Dikte

20 mm

Materiaal

Katoen

Kleur

Grijs

Gewicht

800 g

Wasvoorschrift

Handwas

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen -

De QUVIO plaid met kwastjes is perfect voor iedereen die op zoek is naar een gezellige toevoeging voor hun bank of bed. Deze plaid is niet alleen stijlvol, maar zorgt ook voor warmte en comfort op de koudere dagen. De donkergrijze kleur en de katoenen textuur geven deze plaid een luxe uitstraling, waardoor het een prachtige decoratieve toevoeging is aan elke woonruimte. Deze plaid is niet alleen geschikt voor op de bank, maar kan ook gebruikt worden om extra warmte toe te voegen aan het bed. Het is de perfecte metgezel om lekker onder te kruipen tijdens het lezen van een boek of het kijken van een film. De kwastjes aan de uiteinden van de plaid voegen een speels en decoratief element toe, waardoor het een echte eyecatcher is in elke kamer. Met de QUVIO plaid met kwastjes haal je niet alleen warmte en comfort in huis, maar ook een stijlvolle en decoratieve toevoeging aan je interieur. Het is de ideale accessoire om je woonruimte op te fleuren en een gezellige sfeer te creëren. Gemaakt van hoogwaardig katoen, is deze plaid duurzaam en zacht, waardoor het een genot is om onder te ontspannen. Voeg wat warmte en stijl toe aan je leven met de QUVIO plaid met kwastjes!

Veelgestelde vragen over de QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen -

De QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen - heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen - is van Katoen gemaakt.

De QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen - weegt 800 g.

De QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen - is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen - heeft het volgende wasvoorschrift: Handwas.

De QUVIO Plaid met kwastjes Voor bank Voor bed Plaids Deken Fleece deken Decoratief Deken Sprei Woon accessoires Katoen - is 20 mm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids