1. woonaccessoires
  2. STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm

STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm.

Specificaties STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm

Dikte

Materiaal

Kunststof

Kleur

Roze

Gewicht

Wasvoorschrift

Afmeting

breedte en lengte

Omschrijving van de STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm

Deze prachtige, roze plaid/deken met capuchon is een must-have voor alle Disney- en "Lilo and Stitch" fans! Met een afmeting van 120x150 cm is hij groot genoeg om je helemaal in te wikkelen en je warm te houden op koude avonden. Deze plaid/deken is gemaakt van zacht en knuffelbaar materiaal dat je het gevoel geeft alsof je wordt omarmd door een engel. Het heeft een schattig en vrolijk ontwerp met het personage Angel uit de film "Lilo and Stitch". De capuchon voegt een speels tintje toe en maakt het plaatje compleet. Of je nu lekker wilt ontspannen op de bank, een dutje wilt doen in bed of gewoon wat extra warmte nodig hebt, deze plaid/deken is de perfecte metgezel. Het is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvol accessoire dat een vleugje Disney-magie aan je interieur toevoegt. Dus, trakteer jezelf op deze geweldige STITCH Angel Disney plaid/deken met capuchon en geniet van ultiem comfort en betoverende charme, elke keer als je hem gebruikt.

Veelgestelde vragen over de STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm

De STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm heeft de volgende afmetingen:
Lengte
Breedte .

De STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm is van Kunststof gemaakt.

De STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm weegt .

De STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm is leverbaar in Roze. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm heeft het volgende wasvoorschrift: .

De STITCH Angel Disney Roze plaid/deken met capuchon 120x150 cm is dik. 

Ontdek hier nog meer plaids