1. woonaccessoires
  2. Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard

Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard.

Specificaties Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard

Dikte

2 mm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

300 g

Wasvoorschrift

Handwas

Afmeting

100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard

Dit prachtige Art & Plaid dekentje is geïnspireerd door het Nederlandse meesterwerk van Vincent van Gogh, de amandelbloesem. Met zijn levendige kleuren en delicate penseelstreken brengt dit dekentje een vleugje kunst in jouw interieur. Het dekentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een afmeting van 150x120 cm, waardoor het perfect is voor gebruik op de bank of stoel. Het dunne ontwerp maakt het ook ideaal om te gebruiken als plaid, sprei of foulard om je outfit compleet te maken. Met dit Art & Plaid dekentje haal je niet alleen comfort in huis, maar ook een stukje Nederlandse kunstgeschiedenis. Het is een uniek en tijdloos accessoire dat elke ruimte zal verfraaien. Of je nu een liefhebber bent van kunst of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur, dit Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje zal zeker indruk maken.

Veelgestelde vragen over de Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard

De Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm.

De Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard is van 100% polyester gemaakt.

De Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard weegt 300 g.

De Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard heeft het volgende wasvoorschrift: Handwas.

De Art Plaid Dutch Design Vincent van Gogh amandelbloesem dekentje voor bank of stoel dunne plaid sprei blanket foulard is 2 mm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids