1. woonaccessoires
  2. Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten

Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten.

Specificaties Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten

Dikte

0.50 cm

Materiaal

100% polyester | Fleece

Kleur

Grijs katten

Gewicht

1.45 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

150 tot 200 cm, 200 cm en breder breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten is perfect voor degenen die op zoek zijn naar ultiem comfort en stijl in één. Met zijn zachte en pluizige fleece stof, zal deze deken je omhullen in een warme knuffel, waardoor je je op elk moment van de dag heerlijk behaaglijk voelt. Deze premium hoodie fleecedeken is speciaal ontworpen met mouwen, zodat je je handen vrij kunt houden terwijl je geniet van de warmte. Of je nu op de bank zit en je favoriete tv-programma kijkt, een boek leest in bed of gewoon ontspant na een lange dag, deze deken is de perfecte metgezel. Met zijn royale afmetingen kun je je er helemaal in wikkelen en jezelf verliezen in ultiem comfort. Maar dat is nog niet alles! Deze Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen weegt maar liefst 1450 gram, wat betekent dat je kunt genieten van een extra dikke en warme deken. Bovendien is het ontwerp voorzien van schattige kattenprints, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje speelsheid en charme toevoegt aan je interieur. Met de Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten hoef je nooit meer bang te zijn voor koude winternachten. Deze deken is niet alleen een praktisch.

Veelgestelde vragen over de Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm, 200 cm en breder.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten is van 100% polyester | Fleece gemaakt.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten weegt 1.45 kg.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten is leverbaar in Grijs katten. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Katten is 0.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids