1. woonaccessoires
  2. JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon

JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon.

Specificaties JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon

Dikte

2.5 cm

Materiaal

Polyester | Fleece

Kleur

Bruin

Gewicht

1.45 kg

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Afmeting

150 tot 200 cm, 200 cm en breder breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon is een absolute must-have voor koukleumen en iedereen die altijd koud is. Deze draagbare deken van JAXY zorgt ervoor dat je altijd warm en comfortabel blijft, waar je ook bent. Of je nu thuis op de bank ligt, tv kijkt, videogames speelt, op je laptop werkt, kampeert, een sportevenement bijwoont of gewoon ontspant, deze deken is je ideale metgezel. Deze hoodie deken is gemaakt van hoogwaardig fleece materiaal dat je omhult met warmte. De binnenkant is voorzien van een zachte sherpa voering die je huid streelt en je een heerlijk knus gevoel geeft. De buitenkant is gemaakt van gladde microfleece, waardoor de deken zacht aanvoelt en je warmte vasthoudt. Met een gewicht van 1450 gram is deze deken niet alleen warm, maar ook nog eens heerlijk zwaar, waardoor je je nog meer geborgen voelt. Of je nu jezelf wilt verwennen of iemand anders wilt verrassen, deze JAXY Hoodie Deken is het perfecte cadeau. Met zijn unieke patroon voegt hij ook nog eens een vleugje stijl toe aan je comfort. Dus zeg maar dag tegen de kou en geniet van de warmte en gezelligheid die deze deken met zich meebrengt.

Veelgestelde vragen over de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm, 200 cm en breder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon is van Polyester | Fleece gemaakt.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon weegt 1.45 kg.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon is leverbaar in Bruin. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon heeft het volgende wasvoorschrift: Afnemen met een natte doek.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Patroon is 2.5 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids