1. woonaccessoires
  2. Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken

Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken.

Specificaties Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken

Dikte

0.30 cm

Materiaal

Wol | Schapenwol

Kleur

Beige

Gewicht

1.10 kg

Wasvoorschrift

Alleen chemisch reinigen

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken

De Wollen Tartan plaid Camel Thomson is een warm en tijdloos deken gemaakt van dikke wol, perfect om je warm te houden op koude dagen, zowel binnen als buiten. Dit deken is gemaakt van 100% gerecyclede wol en wordt geproduceerd in Schotland, specifiek in Edinburgh. Het stiksel van dit deken is solide en het weefsel is erg fijn, waardoor het deken zeer stevig en duurzaam is. Dit multifunctionele deken is ideaal voor verschillende activiteiten, zoals het gebruik in uw auto, recreatievoertuig, camper, om te wandelen, picknicken en kamperen. Het biedt uitstekende isolatie in natte en koude omstandigheden, zodat je altijd warm blijft, waar je ook bent. Daarnaast is dit deken ook zeer decoratief en voegt het een vleugje klassieke stijl toe aan elke ruimte. Het beschikt over een tijdloos klassiek Camel Thomson tartan patroon, wat het deken nog aantrekkelijker maakt. Met dit Wollen Tartan plaid Camel Thomson deken geniet je niet alleen van de warmte en comfort, maar draag je ook bij aan duurzaamheid door het gebruik van gerecyclede wol. Het is een veelzijdig en hoogwaardig product dat zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is.

Veelgestelde vragen over de Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken

De Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken is van Wol | Schapenwol gemaakt.

De Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken weegt 1.10 kg.

De Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken is leverbaar in Beige. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken heeft het volgende wasvoorschrift: Alleen chemisch reinigen.

De Wollen Tartan plaid Camel Thomson Warm tijdloos zacht dikke wol deken is 0.30 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids