1. woonaccessoires
  2. VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160

VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160.

Specificaties VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160

Dikte

2 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Grijs

Gewicht

1150 g

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160

Onze VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken is een must-have item voor elk huis. Met zijn super zachte en donzige textuur, biedt deze deken het ultieme comfort en warmte. Gemaakt van de beste kwaliteit polyester, is deze deken perfect om heerlijk in weg te kruipen op de bank, bed of zelfs als decoratie in de woonkamer. Deze deken is niet alleen ongelooflijk zacht, maar ook perfect qua afmetingen. Met een grootte van 130 x 160 cm is deze deken ruim genoeg om je helemaal in te wikkelen en je warm te houden tijdens koude avonden. Of je nu een avondje thuis wilt ontspannen met een boek of een film wilt kijken, deze deken zal je zeker warm en comfortabel houden. Daarnaast is deze deken ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Met zijn elegante en tijdloze ontwerp past deze deken perfect bij elke woonkamerstijl. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, deze deken zal zeker een vleugje luxe en warmte toevoegen aan je huis. Kortom, onze VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken is de perfecte metgezel voor gezellige avonden thuis. Met zijn super zachte textuur, warmte en prachtig ontwerp, is deze deken een must-have item voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl.

Veelgestelde vragen over de VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160 heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160 is van 100% polyester gemaakt.

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160 weegt 1150 g.

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160 is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160 heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 130 x 160 is 2 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids