1. woonaccessoires
  2. Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw

Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw.

Specificaties Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw

Dikte

Materiaal

Katoen | Polyester

Kleur

Blauw- wit

Gewicht

400 g

Wasvoorschrift

Afmeting

50 tot 100 cm breedte en 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw

Dit prachtige Lord Nelson Victory gerecyclede badlaken in de kleur Marineblauw is niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust. Gemaakt van 70% gerecycled katoen, draagt dit hamam laken bij aan een duurzamere wereld. Wat dit badlaken echt uniek maakt, is het gebruik van gekleurde draden die worden gemengd met wit om een prachtige melange indruk te creëren. Het resultaat is een levendig en kleurrijk ontwerp dat direct de aandacht trekt. Of je nu naar het strand gaat, een dagje ontspant aan het zwembad of gewoon geniet van een ontspannend bad thuis, dit badlaken is de perfecte metgezel. Met zijn royale afmetingen biedt dit badlaken voldoende ruimte om comfortabel op te liggen of jezelf in te wikkelen. De zachte textuur voelt heerlijk aan op de huid en zorgt voor een aangename ervaring. Daarnaast is het Lord Nelson Victory gerecyclede badlaken ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Het kan eenvoudig in de wasmachine worden gewassen en blijft langdurig mooi, zodat je er keer op keer van kunt genieten. Kies voor duurzaamheid en stijl met dit prachtige hamam laken in de kleur Marineblauw.

Veelgestelde vragen over de Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw

De Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm
Breedte 50 tot 100 cm.

De Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw is van Katoen | Polyester gemaakt.

De Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw weegt 400 g.

De Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw is leverbaar in Blauw- wit. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw heeft het volgende wasvoorschrift: .

De Lord Nelson Victory Recycled Badlaken Hamam Marineblauw is dik. 

Ontdek hier nog meer plaids