1. woonaccessoires
  2. Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken

Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken.

Specificaties Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken

Dikte

0 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Groen

Gewicht

Wasvoorschrift

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken

Plaid Owen is een eenvoudig en basic item dat gemakkelijk te combineren is met andere decoraties in je huis. Met een afmeting van 130x160 cm en de kleur Mountain View brengt dit plaid een gezellige sfeer in je interieur. Naast de kleur Mountain View is Plaid Owen verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende kleuren, zodat je altijd een plaid kunt vinden die bij jouw stijl past. Het zachte materiaal van coral fleece maakt dit plaid heerlijk knus en comfortabel. Je kunt het gebruiken om lekker onder te kruipen tijdens een koude winteravond of om je bank of fauteuil mee op te fleuren. De hoogwaardige kwaliteit van Dutch Decor zorgt ervoor dat dit plaid lang mooi blijft en zijn vorm behoudt, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen. Combineer het plaid Owen met de kussens van Dutch Decor om een harmonieus geheel te creëren in je woonkamer of slaapkamer. De plaids en kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je eindeloos kunt mixen en matchen. Voeg wat extra warmte en stijl toe aan je interieur met dit prachtige plaid van Dutch Decor.

Veelgestelde vragen over de Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken is van Polyester gemaakt.

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken weegt .

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken is leverbaar in Groen. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken heeft het volgende wasvoorschrift: .

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Mountain View - Deken is 0 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids