1. woonaccessoires
  2. Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket

Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket.

Specificaties Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket

Dikte

3 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Cow

Gewicht

1.30 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

50 tot 100 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket

Met de Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen krijg je het nooit meer koud! Deze ultrazachte fleece deken met mouwen houdt je heerlijk warm, zodat je kunt ontspannen en genieten van je favoriete activiteiten zonder te bibberen. De binnenkant van de hoodie blanket is zo zacht dat je je in een knuffel van comfort waant. Niet alleen is deze Noony hoodie deken functioneel, maar het heeft ook nog eens een trendy koeienprint. Perfect voor dierenliefhebbers die hun liefde voor deze prachtige beesten willen tonen. Of je nu een avondje op de bank doorbrengt, thuis aan het werk bent of aan het studeren bent; deze Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen is jouw nieuwe favoriete metgezel. Wat deze Noony hoodie deken nog specialer maakt, is dat het je ook nog eens geld kan besparen op je energierekening. Je hoeft niet langer de verwarming op volle toeren te draaien om warm te blijven. Met deze deken blijf je knus en comfortabel, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge kosten. Maak je leven comfortabeler en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse routine met de Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen.

Veelgestelde vragen over de Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket

De Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 50 tot 100 cm.

De Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket is van 100% polyester gemaakt.

De Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket weegt 1.30 kg.

De Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket is leverbaar in Cow. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Noony Cow oversized hoodie deken Plaids met mouwen Fleece deken met mouwen Ultrazachte binnenkant Hoodie blanket is 3 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids