1. woonaccessoires
  2. Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok

Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok.

Specificaties Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok

Dikte

Materiaal

Polyester

Kleur

Multi

Gewicht

Wasvoorschrift

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok

Cadeau 50 jarige vrouw/ Sarah set - Fleece plaid/deken zebra print 120 x 160 cm met Awesome 50 year mok 300 ml. Deze cadeauset is perfect voor iemand die 50 jaar wordt en graag comfortabel op de bank zit met een warm kleedje en een heerlijke mok thee, koffie of chocolademelk. De plaid is gemaakt van zeer zachte fleece, ook wel bekend als coral, teddy, knuffel of fluffy fleece. Dit kleedje is heerlijk zacht en houdt je gegarandeerd warm. Het formaat van de plaid is 120 x 160 cm en het materiaal is polyester van 200 gram. Je kunt de plaid gemakkelijk wassen in de wasmachine op 40 graden. De Awesome 50 year mok heeft een inhoud van ongeveer 300 ml en is geschikt voor zowel de magnetron als de vaatwasser. Deze mok is gemaakt van keramiek en heeft een hoogte van 9,5 cm en een diameter van ongeveer 8,2 cm. De set bestaat uit 1x Awesome 50 year cadeau mok en 1x Fleece plaid/deken met een zebra print van 120 x 160 cm. Met deze cadeauset geef je iemand de mogelijkheid om optimaal te ontspannen en te genieten van een heerlijk moment voor zichzelf. Het is een geweldig cadeau voor de 50-jarige vrouw en zal zeker gewaardeerd worden.

Veelgestelde vragen over de Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok

De Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok is van Polyester gemaakt.

De Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok weegt .

De Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok is leverbaar in Multi. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok heeft het volgende wasvoorschrift: .

De Cadeau verjaardag 50 jaar/ Sarah vrouw Fleece plaid/deken zebra print met Awesome 50 year mok is dik. 

Ontdek hier nog meer plaids