1. woonaccessoires
  2. Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM

Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM.

Specificaties Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM

Dikte

7.0 cm

Materiaal

Katoen

Kleur

Wit

Gewicht

0.9 kg

Wasvoorschrift

Handwas

Afmeting

Tot 50 cm breedte en Tot 50 cm lengte

Omschrijving van de Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM

De Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM is een prachtig accessoire voor in huis. Deze plaid is gemaakt van grof geweven katoen in de elegante tint whisper white. De witte plaid voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte en is perfect om heerlijk onder te ontspannen. Deze plaid is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel. Met een afmeting van 170x130 CM is hij groot genoeg om jezelf helemaal in te wikkelen tijdens koude avonden of om over de bank te draperen voor een extra laagje comfort. De plaid is afgewerkt met een bies van franjes, wat zorgt voor een speels en luxueus accent. Daarnaast is hij voorzien van een wit label met daarop het herkenbare ‘RM’ logo, wat de plaid een extra exclusieve uitstraling geeft. Deze plaid is onderdeel van de RM Throw collectie en kan perfect gecombineerd worden met de bijpassende kussenhoezen uit dezelfde lijn. Creëer een samenhangende en sfeervolle look in je interieur door deze accessoires met elkaar te combineren. De RM Throw whisper white 170x130 is een must-have voor iedereen die houdt van comfort, stijl en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM

De Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM heeft de volgende afmetingen:
Lengte Tot 50 cm
Breedte Tot 50 cm.

De Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM is van Katoen gemaakt.

De Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM weegt 0.9 kg.

De Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM is leverbaar in Wit. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM heeft het volgende wasvoorschrift: Handwas.

De Riviera Maison Plaid, Decoratief Katoen en Zomer Deken RM Throw - Katoen 170x130 CM is 7.0 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids