1. woonaccessoires
  2. Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken

Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken.

Specificaties Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken

Dikte

1 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Grijs

Gewicht

1 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken

Het Dutch Decor ELODIE Plaid is een prachtig woonkleed dat je huis een luxe uitstraling geeft. Met zijn geometrische patroon en zachte stof is dit plaid een echte eyecatcher in elke kamer. De afmetingen van 140x180 cm zorgen ervoor dat dit kleed perfect is om over je bank of bed te leggen, waardoor je direct een warme en gezellige sfeer creëert. De kleuren grijs/taupe en beige zijn tijdloos en passen in elk interieur. Ze geven een rustige en elegante uitstraling aan je woning. Daarnaast heeft het plaid ook franjes, wat zorgt voor een speels en speels accent. Niet alleen is dit plaid een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar het is ook nog eens praktisch. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is dus duurzaam en makkelijk te onderhouden. Bovendien kun je dit plaid eindeloos combineren met de kussens van Dutch Decor, waardoor je je eigen unieke stijl kunt creëren. Kortom, het Dutch Decor ELODIE Plaid is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele toevoeging aan hun woning.

Veelgestelde vragen over de Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken

De Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken is van 100% polyester gemaakt.

De Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken weegt 1 kg.

De Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Dutch Decor ELODIE Plaid 140x180 cm Charcoal Gray taupe / beige geometrisch patroon franjes Deken is 1 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids