1. woonaccessoires
  2. QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm

QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm.

Specificaties QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm

Dikte

1 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Grijs

Gewicht

0.50 kg

Wasvoorschrift

Handwas

Afmeting

Tot 50 cm breedte en Tot 50 cm lengte

Omschrijving van de QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm

Het QUVIO Plaid Plaids Kleed is een must-have voor iedereen die houdt van gezelligheid en comfort. Dit prachtige kleed is gemaakt van hoogwaardig polyester, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt en je altijd warm houdt, zelfs op de koudste dagen. De lichtgrijze kleur geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan je interieur. Met een afmeting van 220 x 127 cm is dit kleed perfect voor op de bank. Of je nu lekker wilt ontspannen met een boek, een film wilt kijken of gewoon wilt genieten van een momentje voor jezelf, dit QUVIO kleed biedt je het ultieme comfort. Het kleed is niet alleen ideaal voor binnen, maar ook perfect om mee te nemen naar buiten. Creëer een gezellige sfeer op je loungebank in de tuin en geniet van het zonnetje terwijl je lekker onder dit kleed ligt. Het QUVIO Plaid Plaids Kleed is niet zomaar een deken, het is een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het trendy design past perfect bij elke woonstijl en voegt een vleugje warmte en gezelligheid toe aan elke ruimte. Dit kleed is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. Dus waar wacht je nog op? Haal dit QUVIO kleed nu in huis en geniet van maximaal comfort op de bank!

Veelgestelde vragen over de QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm

De QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm heeft de volgende afmetingen:
Lengte Tot 50 cm
Breedte Tot 50 cm.

De QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm is van Polyester gemaakt.

De QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm weegt 0.50 kg.

De QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm heeft het volgende wasvoorschrift: Handwas.

De QUVIO Plaid Plaids Kleed Kleed voor bank Deken Deken voor bank Polyester Lichtgrijs 220 x 127 cm is 1 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids