1. woonaccessoires
  2. Plaid Lotte

Plaid Lotte

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Plaid Lotte.

Specificaties Plaid Lotte

Dikte

2 cm

Materiaal

Velvet

Kleur

Blauw

Gewicht

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 200 tot 220 cm, 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Plaid Lotte

De Plaid Lotte is een prachtige toevoeging aan uw slaapkamerinterieur. Met zijn stijlvolle ontwerp en twee lagen stof met een gewatteerde vulling, brengt deze bedloper een gevoel van warmte en luxe naar uw bed. De zachte kwastjes voegen een speels element toe aan het geheel en maken uw kamerdecoratie helemaal af. Deze bedloper is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook extra warmte tijdens koude nachten. Wikkel uzelf in de Plaid Lotte en geniet van het comfort en de geborgenheid die het biedt. Daarnaast is deze plaid ook uitermate geschikt om op de sofa te leggen, zodat u ook daar kunt genieten van de warmte en stijl die het met zich meebrengt. Met de Plaid Lotte haalt u niet alleen een prachtig decoratief item in huis, maar ook een functioneel accessoire dat uw slaap- en woonomgeving naar een hoger niveau tilt. Creëer een sfeer van gezelligheid en comfort met deze stijlvolle bedloper en geniet van het knusse gevoel dat het met zich meebrengt.

Veelgestelde vragen over de Plaid Lotte

De Plaid Lotte heeft de volgende afmetingen:
Lengte 200 tot 220 cm, 220 cm en langer
Breedte 150 tot 200 cm.

De Plaid Lotte is van Velvet gemaakt.

De Plaid Lotte weegt .

De Plaid Lotte is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Plaid Lotte heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Plaid Lotte is 2 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids