1. woonaccessoires
  2. Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All

Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All.

Specificaties Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All

Dikte

2 mm

Materiaal

Fleece

Kleur

Blauw

Gewicht

1000 g

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

50 tot 100 cm, 100 tot 150 cm breedte en 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All

Dan is de Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken perfect voor jou! Deze warme en knusse deken is speciaal ontworpen om je warm te houden tijdens koude avonden. De Lopoleis Fleece Deken is gemaakt van hoogwaardig fleece materiaal dat zacht aanvoelt op je huid. Het heeft mouwen en een capuchon, waardoor je je helemaal kunt inpakken en omhullen in warmte. Of je nu lekker op de bank zit te lezen, tv kijkt of gewoon ontspant, deze deken biedt het ultieme comfort. De donkere kleur van de deken geeft een stijlvolle uitstraling en past perfect bij elk interieur. Bovendien is de Lopoleis Fleece Deken One Size Fits All, waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor je dierbaren die altijd klagen over de kou. Dus vergeet die hoge verwarmingskosten en kies voor de Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken om jezelf warm en gezellig te houden tijdens de koudere maanden. Bestel nu en geniet van het ultieme comfort dat deze deken te bieden heeft!

Veelgestelde vragen over de Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All

De Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm
Breedte 50 tot 100 cm, 100 tot 150 cm.

De Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All is van Fleece gemaakt.

De Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All weegt 1000 g.

De Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Lopoleis Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Deken Fleece Plaid Deken Hoodie Blanket Donker One Size Fits All is 2 mm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids